Αρχική

Προσωπικό

Τομείς

Δραστηριότητες

Φωτογραφίες

Επικοινωνία

Σύνδεσμοι
ΣΕΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
 
 
Ειδικότητα:Τεχνολογία και Έλεγχος Τροφίμων
Τομέας Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος
Copyright © 2010 by "ΣΕΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ"  ·  All Rights reserved  ·
Ειδικότητα: Εργα Τοπίου και Περιβάλλοντος
Ειδικότητα: Σύγχρονη Επιχειρηματική Γεωργία
Ο τεχνολόγος τροφίμων ασχολείται με την επεξεργασία, τη συσκευασία, τη μεταφορά, την αποθήκευση και τoν έλεγχο της ποιοτικής κατάστασης των τροφίμων.
Περιγραφή: Ο τεχνολόγος τροφίμων επιβλέπει τις εργασίες για την επεξεργασία των πρώτων υλών φυτικής ή ζωικής προέλευσης από το στάδιο της συλλογής τους ως τη δημιουργία του τελικού προϊόντος που διατίθεται προς κατανάλωση. Φροντίζει, ακόμα, για τον ποιοτικό έλεγχο των παραγομένων τροφίμων, την τυποποίησή τους και τη δημιουργία νέων ειδών.
Περιγραφή: Ο βοηθός έργων τοπίου και περιβάλλοντος, συνδυάζοντας γνώσεις γεωπονίας, ανθοκομίας και αρχιτεκτονικού σχεδιασμού έχει τη δυνατότητα να διακρίνει τη δυναμική ανάπτυξης ενός τοπίου που μελετά, καταφέρνοντας μοναδικό συνδυασμό του φυτικού υλικού με τις ανθρώπινες κατασκευές
Περιγραφή: Ο απόφοιτος γνωρίζει τις βασικές αρχές της λειτουργίας του φυσικού περιβάλλοντος και των οικοσυστημάτων, τις αξιοποιήσιμες δυνατότητές του και τους τρόπους εμπορικής τους διαχείρισης, συντήρησης και επέκτασής του (δρυμοί, βιότοποι κλπ.)
Φωτογραφίες
Πίσω στους Τομείς